CK SAFARIS
CK Safaris, is een Safari Consultant op non profit basis in Nederland. Wij adviseren u bij het zoeken naar en boeken van een Safari door Tanzania.
Na de eerste reis door Tanzania, al enige jaren geleden, hebben we dit land, met zijn schitterende natuur en oude cultuur, in ons hart gesloten en besloten iets terug te doen om de bevolking een kans te geven op een betere toekomst.

Met vele jaren van ervaring als medewerker en consultant van een Safari Company in Tanzania, zijn wij ons bewust van de soms moeilijke beslissing die u ondervindt bij het vinden van een betrouwbare en eerlijke Safari Company in Tanzania. Daarom zijn wij in 2010 gestart met dit unieke product.

Wij reizen ieder jaar zelf enkele malen naar Tanzania om de contacten met de locale Safari Company up to date te houden. Samen met hen bezoeken we nieuwe accommodaties en plaatsen, zodat we u steeds de meest recente informatie kunnen geven.

In samenwerking met deze locale Safari Company, bieden wij alle typen safaris zoals: klassieke Safaris en Fly -Inn Safaris naar alle Nationale Parken in Tanzania, Mountain Climbing, Expeditie Safaris, Wandel Safaris, Vogel en Fotografie Safaris, Honeymoon Safaris en strand vakanties. Al deze programma's worden op maat gemaakt om aan specifieke behoeften van de client tegemoet te komen.

Onze locale Safari Company handhaaft een fair-trade beleid waarbij zij alleen gebruik maken van hoog opgeleide, gekwalifiseerde lokale medewerkers. Zij doen geen consessies wat beteft voertuigen, park-entree prijzen, services en diensten.

Hun locale medewerkers spreken allen de Engelse taal, dus dat is al een goed begin. Toch kan het zo zijn dat u heel graag een reis naar Tanzania wilt maken met een gids die de taal van uw keuze spreekt. Wij kunnen u zonder problemen een uitstekende gids aanbieden die u in, de taal van uw keuze te woord kan staan. Deze gidsen zijn echter wel beperkt aanwezig, dus boekt u in dat geval tijdig.

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte privé safaris in de noordelijke, zuidelijke, en westelijke Nationale Parken. Daarnaast bieden we u een grote verscheidenheid aan safari bestemmingen aan buiten de Nationale Parken, onder meer culturele programma's, onder leiding van lokale gidsen. Door een bezoek te brengen aan de locale dorpen en aan de culturele activiteiten deel te nemen, wordt uw reis een nog waardevollere en rijkere ervaring. Bovendien profiteert, op deze manier, de lokale bevolking directer van de voordelen die buitenlandse gasten met zich meebrengen. Dit is een heel belangrijk onderdeel van ons werk in Tanzania.